Contact Us

Adresse

Hammerensgade 4
DK-1267 København K

Telefon

+45 44 45 21 22

RiskPoints fly team er sammensat af kompetente specialister og underwritere, der hver især har erfaring med flymiljøet og flyforsikringer. Vi har medarbejdere fra Danmark, Tyskland, USA, Sverige og Norge. Flere har selv pilot certifikat, og alle har indgående kendskab til de særlige forhold, der kendetegner flyforsikring og aviation området.

Mød teamet her:

John Lindholm

Senior Underwriter Aviation

John er fra Danmark, og taler engelsk, dansk, svensk og norsk. John har en baggrund som flymekaniker og har tidligere arbejdet 18 år som flyskadesbehandler. I dag fungerer John som senior underwriter. Det er John, der modtager din skadesanmeldelse – og det er ham, der kan guide dig i forbindelse med de praktiske ting lige efter at skaden er sket. John sørger for at din anmeldelse ryger videre til RiskPoints skadeafdeling.

+4544452120

John.Lindholm@riskpoint.eu

Iris Kolbe

Underwriter Aviation

Iris er fra Tyskland, men taler både tysk, engelsk og dansk flydende. Iris er uddannet underwriter og har mere end 30 års erfaring, herunder 6 år specifikt med flyforsikring. Iris udfører kundeservice med stor indføling og ekspertise. Det er hende, du kan være heldig at møde, når du har den indledende snak, indhenter tilbud og får udstedt eller ændret din police.

+4544452121

Iris.Kolbe@riskpoint.eu

Birgitte Roed

Claims Manager

Birgitte er ansvarlig for alt skadeshåndtering i RiskPoint. Hun har mange års erfaring fra branchen, og er den som vil tage sig af sagen efter sagen er kommet videre fra John.
I tilfælde af at du har behov for akut assistance f. eks. anmeldelse af skade som ikke kan vente til vores normale kontor tid kan du kontakte os 24/7 på +4544452122.

+4533410204

Birgitte.Roed@riskpoint.eu

Peder Ledgaard

Manager

Peder er afdelings ansvarlig for Aviation forretningen i RiskPoint. Han er den som står for den kommercielle del til vores carrier og sikre at vi har de rigtige aftaler/kapacitet og sikkerhed for vores aviation forsikringer.

+4533381335

Peder.Ledgaard@riskpoint.eu

Per Inge Evensen

Agent Aviation Norway

Per Inge er vores agent for det norske aviation markedet. Per inge har mange års erfaring inden for feltet, og er den som du snakker med når du skal have tegnet en aviation forsikring i Norge. Per Inge taler flydende norsk og engelsk.

+47 90562416

Per.Evensen@riskpoint.eu