Søfly forsikring

Vandflyvere og søfly bliver mere og mere populære. Det gælder både pontonfly og amfibiefly. Hos RiskPoint forsikrer vi alle typer af vandflyvere og søfly. Vi har indgående kendskab til de særlige forhold, der gælder for vandflyver forsikring og søfly forsikring.

Den store forskel på vandflyvere/søflyv og andre flytyper er, at du kan lette og lande overalt, hvor der er vand. Det uafgrænsede geografiske råderum kendetegner denne særlige flytype og påvirker den anbefalede dækning på din vandflyver forsikring eller søfly forsikring. Der er en “levende” landingsbane og andre omgivelser at tage hensyn til.

For at kunne tilbyde dig en skræddersyet dækning på din vandflyver forsikring eller søfly forsikring, skal vi vide, hvilken model, du flyver. Hvor længe du har fløjet. Om du flyver professionelt, med og uden passagerer, som hobby og andre vigtige oplysninger. Udfyld spørgsmålene i skemaet og få tilbud tilbage inden for 24 timer .

Præcis den dækning, du ønsker

Din vandflyver forsikring eller søfly forsikring bliver udarbejdet præcis, som du vil have den. Udover den lovpligtige ansvarsforsikring tilbyder RiskPoint en kaskoforsikring, der dækker din maskine fra snude til halespids. Din vandflyver forsikring eller søfly forsikring dækker anvendelse i Norden og i det øvrige Europa.

Som ejer af en vandflyver eller et søfly er du ansvarlig for de eventuelle skader som flyet forvolder mod tredjemand, herunder også hændelige skader. Ansvaret gælder både skade på personer og ting uden for vandflyveren eller søflyet  – og på passagerer og ting, der transporteres med vandflyveren eller søflyet. Derfor skal din vandflyver forsikring eller søfly forsikring matche dit brugsmønster og medfølgende forsikringsbehov ned til mindste detalje.

Fokus på dine individuelle forsikringsforhold

I forbindelse med udarbejdelsen af din vandflyver forsikring eller søfly forsikring tager vi alle særlige forhold til efterretning. Hvis du eksempelvis gennem længere perioder opmagasinerer din vandflyver eller dit søfly på landjorden, tager vi hensyn til det, når præmien udregnes.

For at få udstedt din vandflyver forsikring eller søfly forsikring, er det en forudsætning, at din vandflyver eller dit søfly er registreret og typegodkendt. Hvis du skifter til RiskPoint fra et andet forsikringsselskab, der giver bonus for skadesfri flyvning, ydes der en ekstraordinær introrabat på kaskopræmien det første år.

I tæt dialog med dig udarbejder vi en skræddersyet police, der matcher dine forsikringsbehov som ejer og pilot. Med en optimal vandflyver forsikring eller søfly forsikring, kan du overlade alt det praktiske til os  – og bare nyde din tur fra hav til himmel.

 

 

FÅ ET TILBUD

John Lindholm

Vi står klar til at hjælpe dig med spørgsmål og afklaring af din flyforsikring. Du kan udfylde en formular fra siden, eller du kan kontakte mig via nedenstående kontakt oplysninger.

+45 44 45 21 22

aviation@riskpoint.eu