Privatfly forsikring

Privatfly er egentlig ikke en officiel betegnelse for en specifik kategori, men en gængs omtale af mindre fly, der er ejet og benyttet af privatpersoner til private formål. Kendetegnende for privatfly er, at de ikke er udstyret med firmanavne eller logoer og ofte fremstår i standardbemaling påført fra fabrikken. Privatfly kan dække alle former for flytyper og størrelser. Hos RiskPoint tilbyder vi privatfly forsikring til alle fastvingede fly, der har en Maximum Take Off Weight MTOW på op til 12 tons og op til 30 passagerer.

Ejerne af privatejede fly er ofte grebet af en sand passion for flyvning. Deres privatfly er ikke bare et luftfartøj, der bringer dem fra A til B. Flyvning er virkelig noget, de brænder for. Vi oplever vores privatfly kunder som utroligt engagerede og indsigtsfulde. Hos RiskPoint er vi lige entusiastiske omkring flyvning som dig. Vi hører med stor interesse nærmere om detaljerne omkring dit fly, hvad du bruger det til, hvor længe du har fløjet og en masse andre ting. Udfyld skemaet og få et tilbud på privatfly forsikring inden for et døgn.

privatfly forsikring, aviation forsikring, jetfly forsikring, turbo flyforsriking, fixed wing, privatfly forsikring

privatfly forsikring, aviation forsikring, jetfly forsikring, turbo flyforsriking, fixed wing, privatfly forsikring

Det helt nøjagtige match

privatfly forsikring, aviation forsikring, jetfly forsikring, turbo flyforsriking, fixed wing, privatfly forsikring

 

Som ejer af et privatfly har du typisk en PPL licens – Private Pilot Licence, der giver dig lov til at flyve dig selv samt din familie og venner rundt. Flere af vores privatfly kunder har også CPL – Commercial Pilot Licence, der giver ret til at modtage betaling af andre for din flyvning. For at kunne sammensætte den mest målrettede privatfly forsikring til dig, skal vi selvfølgelig vide, om du ud over PPL licens, også har anskaffet dig CPL eller andre licenser – og hvilke planer, du fremadrettet har med din flyvning. Hos RiskPoint skelner vi mellem privatfly forsikring og kommerciel flyforsikring. Undertiden kan der opstå en gråzone, og derfor tager vi indledningsvis en grundig snak med dig.

Ved udarbejdelsen af din privatfly forsikring tager vi alle særlige forhold til efterretning. Såfremt du gennem længere perioder opmagasinerer dit privatfly på landjorden, tager vi hensyn til det. Vi kigger også på, hvor mange timer, du har fløjet, hvor lang tid, du har fløjet uden skader og meget mere. Målet er et helt nøjagtigt match mellem dig og din privatfly forsikring.

Flyforsikring præcis som du vil

Som ejer og pilot på dit privatfly er du ansvarlig for de eventuelle skader, som flyet forvolder mod tredjemand, også ved hændelige skader. Ansvaret gælder både skade på personer og ting udenfor dit privatfly – og på passagerer og ting, der transporteres med dit fly. I tæt dialog med dig og på baggrund af dit brugsmønster, udarbejder vi en privatfly forsikring med den optimale dækning. Hos os får du præcis den privatfly forsikring, du ønsker, hvad enten du går efter den lovpligtige ansvarsforsikring, fuld kaskoforsikring og fuld ulykkesforsikring eller en individuelt tilpasset løsning.

Hvis du skifter til RiskPoint fra et andet forsikringsselskab, der giver bonus for skadefri flyvning, ydes der en ekstraordinær introrabat på kaskopræmien det første år. Det – og meget mere – glæder vi os til at fortælle dig mere om i forbindelse med, at vi sammensætter den helt rigtig privatfly forsikring til dig. Når alle detaljer er på plads, kan du trygt overlade alt det praktiske til os og koncentrere dig om din flyvning.

privatfly forsikring, aviation forsikring, jetfly forsikring, turbo flyforsriking, fixed wing, privatfly forsikring

 

 

 

 

 

FÅ ET TILBUD

John Lindholm

Vi står klar til at hjælpe dig med spørgsmål og afklaring af din flyforsikring. Du kan udfylde en formular fra siden, eller du kan kontakte mig via nedenstående kontakt oplysninger.

+45 44 45 21 22

aviation@riskpoint.eu