Individuel motorfly forsikring målrettet dit behov

motorfly forsikring, fastvinget flyforsikring, fixed wing insurance,

En fastvinget flyvemaskine er, som navnet indikerer, et fly, hvor vingerne er permanent fastgjort til kroppen af flyet. Et fastvinget fly kræver en start- og landingsbane og er forsynet med en motor. Under kategorien fastvingede fly eller motorfly findes et hav af flytyper og modeller i vidt forskellig størrelse. Hos RiskPoint tilbyder vi fastvinget fly forsikring og motorfly forsikring til alle fly, der har en Maximum Take Off Weight MTOW på op til 12 tons og op til 30 passagerer.

 

Fastvingede fly har et væld af anvendelsesmuligheder lige fra klassisk passagertransport og fragtflyvning til opvisning, rundflyvning, luftfotografering, flyvning i forbindelse med faldskærmsudspring, skoleflyvning, slæb af bannere, sprøjtning med plantebeskyttelsesmidler og meget mere. For at kunne tilbyde dig en skræddersyet dækning på din fastvinget fly forsikring eller motorfly forsikring, skal vi kende alt til din flymodel. Vi skal vide præcis, hvad du bruger dit fly til. Om du flyver privat eller i erhvervsmæssig sammenhæng og i hvilke geografiske områder, du flyver. Din erfaring som pilot, flyets Maximum Take Off Weight og mange andre ting. Udfyld skemaet med alle detaljer og få et tilbud på din motorfly forsikring inden for 24 timer.

Individuel flyforsikring målrettet dit behov

motorfly forsikring, fastvinget flyforsikring, fixed wing insurance,Din fastvinge fly forsikring eller motorfly forsikring skal matche nøjagtigt til dine behov, hvad enten du er kommerciel pilot eller privat bruger. Ud over den lovpligtige ansvarsforsikring tilbyder RiskPoint en kaskoforsikring, der dækker din maskine fra snude til halespids og en individuelle tilpasset pilot ulykkesforsikring. Din fastvinge fly forsikring eller motorfly forsikring dækker anvendelse i Norden og i det øvrige Europa. For større fly kan dækning udvides til at gælde world wide. Det er muligt at forsikre fastvinget fly og motorfly på de fleste udenlandske registre.

Som ejer af et fastvinge fly eller motorfly er du ansvarlig for de mulige skader, som flyet forvolder mod tredjemand, også når der er tale om hændelige skader. Ansvaret gælder såvel skade på personer og ting uden for flyveren – som skade på passagerer og ting, der transporteres med flyet. Derfor skal din fastvinge fly forsikring eller motorfly forsikring matche dit brugsmønster og dit individuelle dækningsbehov ned til mindste detalje.

 

Optimal dækning før du letter

motorfly forsikring, fastvinget flyforsikring, fixed wing insurance,Ud fra dine oplysninger sammensætter vi en skræddersyet fastvinge fly forsikring eller motorfly forsikring, hvor vi tager alle forhold til efterretning. Sker det eksempelvis, at du gennem længere perioder opmagasinerer dit fly på landjorden, tager vi hensyn til det i udregningen af forsikringspræmien.

Forudsætningen for at få udstedt en fastvinge fly forsikring eller motorfly forsikring er, at dit fly er registreret og typegodkendt. Såfremt du skifter til RiskPoint fra et andet forsikringsselskab, der giver bonus for skadesfri flyvning, ydes der en ekstraordinær introrabat på kaskopræmien det første år.

I tæt dialog med dig udarbejder vi en skræddersyet police, der matcher dine forsikringsbehov som ejer og pilot. Med en optimal fastvinge flyforsikring eller motorfly forsikring, kan du overlade alt det praktiske til os – og koncentrere dig om din flyvetur ud i det blå.

 

FÅ ET TILBUD

John Lindholm

Vi står klar til at hjælpe dig med spørgsmål og afklaring af din flyforsikring. Du kan udfylde en formular fra siden, eller du kan kontakte mig via nedenstående kontakt oplysninger.

+45 44 45 21 22

aviation@riskpoint.eu